Babagan Kita

logo

Thor yaiku babagan nglindhungi efek sing bisa ngrusak saka transien listrik. Kita dadi target lan misi kanggo nyambungake tantangan pelanggan karo solusi lan produk sing regane larang, - rampung karo layanan pelanggan lan dhukungan teknis sing ora ana tandhingane.

Digabungake ing taun 2006, Thor Electric Co., Ltd. wis nyipta kabeh kanggo nawakake macem-macem solusi lan produk perlindungan lonjakan sing inovatif lan andal. Iki kalebu standar sistem mutu internasional, wis disertifikasi ISO 9001 lan standar teknis kita selaras karo GB18802.1-2011 / IEC61643.1. Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas kasebut. Utawa wis ngrancang produk anyar kanggo memenuhi arahan RoHS wiwit 2006. Komitmen Thor sing terus-terusan kanggo netepi RoHS kalebu upaya terus kanggo nyuda ngarsane zat-zat mbebayani ing desain lan pabrik produk-produk populer sing saya akeh.

Zhejiang Thor Electric Co., Ltd.nduweni komitmen kanggo memenuhi persyaratan saka arahan Alat Listrik lan Elektronik (WEEE) Uni Eropa. Arahan iki mbutuhake produsen peralatan listrik lan elektronik kanggo mbiayai pengambilan maneh kanggo nggunakake maneh utawa daur ulang produke sing diselehake ing pasar UE sawise taun 2005.