ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Piranti Perlindhungan Surge DC

  • TRS3 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS3

    Piranti pangayoman lonjakan surya seri TRS3 (ing ngisor iki diarani SPD) voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem catu daya liyane, nglindhungi efek langsung lan langsung utawa voltase transientover liyane desain miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, perlindhungan sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, winates voltase. SPD terus nyekel konektor ing njero, banjur kegagalan SPD rusak amarga dadi ...