ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Kothak Perlindhungan Petir

  • TRSX Lightning Protection Box

    Kothak Perlindhungan Kilat TRSX

    Pambuka produk kothak perlindungan kilat seri TRSX utamane digunakake kanggo cuaca, transportasi, pos lan telekomunikasi, jaringan komputer, kothak distribusi listrik, perumahan, jalur kereta api lan lapangan liyane. Pasokan listrik nyegah gludhug B, C, D, kalebu telung level, miturut partisi IEC (komisi elektrotek internasional) proteksi petir, teori proteksi multi level, kelas B kalebu level pertama piranti proteksi petir petir, bisa ...