ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Rodha Kilat

  • TRSB Lightning Rod

    Rod Lightning TRSB

    Spesifikasi batang petir kudu sesuai karo standar IEC / GB, saben kategori produksi petir duwe batang petir speatasi sing beda. Struktur lan Prinsip Sadurunge kanggo nyegah tongkat petir exciter lan reflektor lan batang pengumpul terisolasi. Ujung exciter lan reflektor kanthi struktur khusus, energizer nyerep lan nyimpen energi saka alam medan listrik. Reflektor nganggo rod kilat kanggo nyambung kanthi bumi lan potensial sing padha.