Warta

  • Solutions for buildings

    Solusi kanggo bangunan

    Lonjakan - risiko sing diremehake. Surge minangka risiko sing asring diremehake. Pulsa voltase (transien) iki sing mung butuh detik, disebabake serangan kilat langsung, cedhak lan jarak jauh utawa operasi ngalih saka utilitas listrik. Kilat langsung lan cedhak nyerang Langsung utawa cedhak ...
    Waca liyane
  • 4th International Lightning Protection Symposium

    Simposium Perlindhungan Petir Internasional kaping 4

    Konferensi Internasional babagan Perlindhungan Petir kaping 4 bakal dianakake ing China China tanggal 25 nganti 26 Oktober. Konferensi Internasional babagan Perlindhungan Petir dianakake kaping pisanan ing China. Praktisi nglindhungi petir ing China bisa dadi warga lokal. Melu profesor kelas ...
    Waca liyane
  • Surge and protection

    Mundhak lan pangayoman

    Kerusakan sing disebabake transien listrik utawa lonjakan minangka salah sawijining panyebab utama kegagalan peralatan listrik. Transien listrik yaiku pulsa energi sing umure ora suwe sing ditrapake ing sistem tenaga normal pas sirkuit tiba-tiba berubah. Dheweke bisa teka saka macem-macem asam ...
    Waca liyane