Simposium Perlindhungan Petir Internasional kaping 4

Konferensi Internasional babagan Perlindhungan Petir kaping 4 bakal dianakake ing China China tanggal 25 nganti 26 Oktober. Konferensi Internasional babagan Perlindhungan Petir dianakake kaping pisanan ing China. Praktisi nglindhungi petir ing China bisa dadi warga lokal. Melu acara akademik profesional kelas internasional lan rapat karo puluhan sarjana berwibawa ing saindenging jagad minangka kesempatan penting kanggo perusahaan tambang pertahanan China kanggo njelajah arah teknologi lan jalur pangembangan perusahaan.

Konferensi kasebut fokus ing teknologi inovasi perlindungan kilat lan perlindungan kilat sing cerdas, fokus ing desain, pengalaman lan praktik perlindungan kilat; kemajuan riset fisika petir; simulasi laboratorium serangan kilat, kilat kilat alami, kilat manual; standar proteksi kilat; Teknologi SPD; Teknologi proteksi petir sing cerdas; deteksi kilat lan peringatan dini; teknologi grounding proteksi petir lan masalah akademik lan teknis sing ana gandhengane karo laporan lan diskusi pencegahan bencana petir.

htr


Wektu kiriman: Jan-22-2021