Mundhak lan pangayoman

Kerusakan sing disebabake transien listrik utawa lonjakan minangka salah sawijining panyebab utama kegagalan peralatan listrik. Transient listrik yaiku denyut nadi kanthi energi sing dawa, sing ditrapake ing sistem tenaga normal yen sirkuit tiba-tiba ganti. Dheweke bisa teka saka macem-macem sumber, kalebu ing njeron lan njaba fasilitas.
Piranti Perlindhungan Surge (SPD), uga dikenal minangka Transient Voltage Surge Suppressor (TVSS), digunakake kanggo mindhah gelombang arus dhuwur menyang lemah liwat piranti, matesi voltase sing ditrapake ing piranti lan nglindhungi piranti.
bd

Wektu kiriman: Jan-22-2021