ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Sinyal Fungsional liyane SPD

  • TRSC Lightning Counter

    Counter Lightning TRSC

    Kabel TRSC introduksi produk yaiku tali trafo dadi loop utama, trafo loro terminal intolightning counter 5,6 terminal sing disambungake kanthi kuat, penet saklar tampilan, bisa ndeteksi nomer petir
  • TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    TRSS-DB9 Serial Port Surge Arrester Protector

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang THOR seri (singkatan: SPD, alias: protector surge, surge arrester) cocog kanggo industri kasebut kayata keuangan pemerintah lan asuransi komputer host, komputer terminal, server modem lan transceiver sing misi trans kabel 9 , 15 pim utawa cableremote-sensing, remot-teting saka piranti antarmuka gaya D. efek bakal nyuda masalah piranti lunak lan ora kuwatir amarga pulsa kaget
  • TRSL Surge Protector Board

    Papan Protector Surge TRSL

    Pambuka produk soket bukti multi-fungsi THOR Series cocog kanggo sistem tenaga kelas telu, sing duwe fase tunggal lan telung kawat fase tunggal lan tipe soket loro kawat sing nyedhiyakake proteksi, mode sing beda-beda, nggawe piranti proteksi gelombang lan soket listrik integrasi sampurna, ditrapake kanggo piranti terminal sistem tenaga, akeh digunakake kanggo sistem IT lan alat-alat rumah tangga lsp. Resistensi lan piranti protèktif lonjakan ing njero aliran saiki1max10k ...