ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Produk

  • TRSB Lightning Rod

    Rod Lightning TRSB

    Spesifikasi batang petir kudu sesuai karo standar IEC / GB, saben kategori produksi petir duwe batang petir speatasi sing beda. Struktur lan Prinsip Sadurunge kanggo nyegah tongkat petir exciter lan reflektor lan batang pengumpul terisolasi. Ujung exciter lan reflektor kanthi struktur khusus, energizer nyerep lan nyimpen energi saka alam medan listrik. Reflektor nganggo rod kilat kanggo nyambung kanthi bumi lan potensial sing padha.
  • TRSX Lightning Protection Box

    Kothak Perlindhungan Kilat TRSX

    Pambuka produk kothak perlindungan kilat seri TRSX utamane digunakake kanggo cuaca, transportasi, pos lan telekomunikasi, jaringan komputer, kothak distribusi listrik, perumahan, jalur kereta api lan lapangan liyane. Pasokan listrik nyegah gludhug B, C, D, kalebu telung level, miturut partisi IEC (komisi elektrotek internasional) proteksi petir, teori proteksi multi level, kelas B kalebu level pertama piranti proteksi petir petir, bisa ...
  • TRSW-FL10 Coaxial Surge Arrester

    TRSW-FL10 arrester mundhak coaxial

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-TNC Coaixal Surge Arrester

    TRSW-TNC Penangkal Lonjakan Koaixal

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-N Coaixal Surge Arrester

    TRSW-N Pengangkatan Lonjakan Koaixal

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-UHF Coaixal Surge Arrester

    Trester-UHF Penangkal Lonjakan Coaixal

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-F Coaixal Surge Arrester

    TRSW-F Penangkal Coaixal Surester

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-SMA Coaxial Surge Arrester

    Arrester mundhak koaksial TRSW-SMA

    Pambuka produk piranti perlindungan lonjakan antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSC Lightning Counter

    Counter Lightning TRSC

    Kabel TRSC introduksi produk yaiku tali trafo dadi loop utama, trafo loro terminal intolightning counter 5,6 terminal sing disambungake kanthi kuat, penet saklar tampilan, bisa ndeteksi nomer petir
  • TRSS-DB9 Serial Port Signal Surge Arrester Protector

    TRSS-DB9 Serial Port Surge Arrester Protector

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang THOR seri (singkatan: SPD, alias: protector surge, surge arrester) cocog kanggo industri kasebut kayata keuangan pemerintah lan asuransi komputer host, komputer terminal, server modem lan transceiver sing misi trans kabel 9 , 15 pim utawa cableremote-sensing, remot-teting saka piranti antarmuka gaya D. efek bakal nyuda masalah piranti lunak lan ora kuwatir amarga pulsa kaget
  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Surge Protector

    Pambuka produk THOR -Rseries sinyal coaxial surge surge arrester arrester, sing cocog kanggo sistem jaringan komputer kayata sistem ngawasi TV sirkuit tertutup, sistem keamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial lsp, lt dirancang miturut fitur-fitur pengiriman sinyal sistem sing amplitudo sinyal kurang, frekuensi transmisi dhuwur, kemampuan anti jamming sing ringkih lan gampang rusak amarga voltase kaget amarga gludhug,
  • TRSS-485 Control Signal Surge Protectors

    TRSS-485 Kontrol Lonjakan Sinyal Kontrol

    Pambuka produk THOR seri Piranti perlindungan lonjakan RS485 cocog karo spesifikasi komunikasi / sinyal remot / re, sinyal uji ote minangka RS232, RS485