ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Telpon lan Video Signal SPD

  • TRSS-BNC+1 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Surge Protector

    Pambuka produk THOR -Rseries sinyal coaxial surge surge arrester arrester, sing cocog kanggo sistem jaringan komputer kayata sistem ngawasi TV sirkuit tertutup, sistem keamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial lsp, lt dirancang miturut fitur-fitur pengiriman sinyal sistem sing amplitudo sinyal kurang, frekuensi transmisi dhuwur, kemampuan anti jamming sing ringkih lan gampang rusak amarga voltase kaget amarga gludhug,
  • TRSS-BNC Signal Surge Protector

    TRSS-BNC Tandha Surge Protector

    Pambuka produk Piranti proteksi gelombang THOR-BNC (singkatan: SPD, alias: protector surge, arrester surge) sing bisa ditrapake kayata modem, fax DDN lan telpon, sing nglindhungi jaringan listrik sing ora kuwat
  • TRSS-RJ11 Telephone Signal Surge Protector

    TRSS-RJ11 Pelindung Lonjakan Sinyal Telpon

    Pambuka produk Piranti proteksi lonjakan seri THOR-RJ11 (singkatan: SPD, alias: protector surge, arrester surge) sing ditrapake kanggo modem, faks DDN lan telpon, sing nglindhungi jaringan listrik sing ora bisa dilalekake
  • TRSS-BNC-16 Rack-mounted Video Signal Surge Protector

    TRSS-BNC-16 Video Protector Surge Protector sing dipasang ing rak

    Pambuka produk THOR -Rseries sinyal coaxial surge surge arrester arrester, sing cocog kanggo sistem jaringan komputer kayata sistem ngawasi TV sirkuit tertutup, sistem keamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial lsp, lt dirancang miturut fitur-fitur pengiriman sinyal sistem sing amplitudo sinyal kurang, frekuensi transmisi dhuwur, kemampuan anti jamming sing ringkih lan gampang rusak amarga voltase kaget amarga gludhug,
  • TRSS-BNC-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-BNC-24 Rangkaian Surge Protector sing dipasang ing rak

    Pambuka produk THOR -Rseries sinyal coaxial surge surge arrester arrester, sing cocog kanggo sistem jaringan komputer kayata sistem ngawasi TV sirkuit tertutup, sistem keamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial lsp, lt dirancang miturut fitur-fitur pengiriman sinyal sistem sing amplitudo sinyal sithik, frekuensi transmisi dhuwur, kemampuan anti jamming sing ringkih lan gampang rusak amarga voltase kaget karo gludhug, ...
  • TRSS-BNC+2 Multi-function Signal Surge Protector

    TRSS-BNC + 2 Multi-fungsi Surge Protector

    Pambuka produk THOR -Rseries sinyal coaxial surge surge arrester arrester, sing cocog kanggo sistem jaringan komputer kayata sistem ngawasi TV sirkuit tertutup, sistem keamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial lsp, lt dirancang miturut fitur-fitur pengiriman sinyal sistem sing amplitudo sinyal kurang, frekuensi transmisi dhuwur, kemampuan anti jamming sing ringkih lan gampang rusak amarga voltase kaget amarga gludhug,