Piranti Proteksi Surge TRS-B

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk TRS-B seri AC protector (saiki diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane nglindhungi kanthi ora langsung lan direktur lampu langsung liyane kanggo desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1.Struktur lan prinsip SPD minangka plabuhan, perlindhungan sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan lan voltase winates. SPD nahan konektor ing njero, mula kegagalan pemecahan SPD kanthi pemanasan, disconnector bisa ngilangi kisi daya kanthi otomatis, lan nuduhake sinyal indikasi, nalika SPD bisa digunakake kanthi normal, katon tampilan jendhela ijo, ltdisplay abang nalika rusak lan medhot. PP + N, 2P + N, 3P + N spd kalebu modul proteksi nol 1P, 2P, 3P SPD + NPE, aplikasi kanggo pasokan listrik TN-S, TN-CS lan liya-liyane sistemInstalasi produkKanthi pemasangan DIN-rail standar 35mm, nyambungake konduktor terdampar tembaga yaiku 2.5 ~ 35 mm ². Ing ngarep SPD, saben tiang kudu dilindhungi - digunakake sekring utawa pemutus sirkuit miniatur SPDproteksi saiki, sawise risak SPD dadi proteksi sirkuit cendhak. Instal SPD dilindhungi baris (peralatan) ing sisih ngarep lan c sing dipasang ing jalur suplai. Produk kelas sing dipasang ing garis entri omah sing nduwèni kothak distribusi arus gedhe. B, produk kelas C paling dipasang ing kothak distribusi lantai, produk kelas D sing cedhak karo peralatan mburi sing paling cilik ing papan operasi, papan voltase turahan luwih cilik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita