Piranti Proteksi Surge TRS-D

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk Piranti perlindungan lonjakan seri TRS-D (ing ngisor iki diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S, TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1.Struktur lan prinsip SPD minangka port, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, winates voltase. Disambungake SPD ing njero, mula kegagalan break SPD kanthi panas, disconnector bisa mbusak kothak powerpower kanthi otomatis, lan nuduhake sinyal indikasi, nalika SPD bisa digunakake kanthi bener, tampilan jendhela sing katon ijo, katon abang nalika rusak lan medhot. PP + N, 2P + N, 3P + N spd kalebu modul proteksi nol 1P, 2P, 3P SPD + NPE, aplikasi kanggo TN-S, TN-CS lan liyane sistem pasokanInstalasi produkKanthi pemasangan DIN-rail standar 35mm, nyambungake konduktor terdampar tembaga yaiku 2.5 ~ 35 mm ². Ing ngarep SPD, saben tiang kudu dilindhungi - digunakake sekring utawa pemutus sirkuit miniatur SPDproteksi saiki, sawise risak SPD dadi proteksi sirkuit cendhak. Instal SPD dilindhungi baris (peralatan) ing sisih ngarep lan c sing dipasang ing jalur suplai. Produk kelas sing dipasang ing garis entri omah sing nduwèni kothak distribusi arus gedhe. B, produk kelas C paling dipasang ing kothak distribusi lantai, produk kelas D sing cedhak karo peralatan mburi sing paling cilik ing papan operasi, papan voltase turahan luwih cilik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita