Counter Lightning TRSC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk            Kabel TRSC minangka tali trafo dadi loop utama, trafo loro terminal intolightning counter 5,6 terminal sing disambungake kanthi kuat, penet saklar tampilan, bisa ndeteksi nomer petir kilat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita