TRSS-BNC + 1 Multi-fungsi Surge Protector

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk THOR -Rseries sinyal coaxial surge surge arrester arrester, sing cocog kanggo sistem jaringan komputer kayata sistem ngawasi TV sirkuit tertutup, sistem keamanan, sistem satelit, transmisi sinyal koaksial, lsp. amplitudo sinyal kurang, frekuensi transmisi dhuwur, kemampuan anti macet sing kuwat lan gampang rusak amarga voltase kaget amarga gludhug lan guncangan, produk iki ilang amarga fokus koaksial, kayata BNC


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita