TRSS-DB9 Serial Port Surge Arrester Protector

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pitepangan produk              Piranti proteksi gelombang THOR seri (singkatan: SPD, alias: protector surge, surge arrester) cocog kanggo industri kasebut kayata finansial pemerintah lan asuransi komputer host, komputer terminal, server modem lan transceiver sing misi trans kabel 9,15 pim utawa cableremote-sensing, remot-teting saka piranti antarmuka gaya D. efek bakal nyuda masalah piranti lunak lan ora kuwatir amarga pulsa kaget


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita