ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

TRSW Coaxial Surester Arrester

  • TRSW-FL10 Coaxial Surge Arrester

    TRSW-FL10 arrester mundhak coaxial

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-TNC Coaixal Surge Arrester

    TRSW-TNC Penangkal Lonjakan Koaixal

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-N Coaixal Surge Arrester

    TRSW-N Pengangkatan Lonjakan Koaixal

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-UHF Coaixal Surge Arrester

    Trester-UHF Penangkal Lonjakan Coaixal

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-F Coaixal Surge Arrester

    TRSW-F Penangkal Coaixal Surester

    Pambuka produk piranti proteksi gelombang antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan
  • TRSW-SMA Coaxial Surge Arrester

    Arrester mundhak koaksial TRSW-SMA

    Pambuka produk piranti perlindungan lonjakan antena seri TRSW (singkatan: SPD, alias: surge arrester) cocog kanggo frekuensi TV satelit, sinyal satelit, stasiun mesin gelombang mikro, sistem feed komunikasi sing bisa digunakake, supaya ora ana kerusakan peralatan sing ditampa amarga liwat voltase induktansi pakan