Kilat petir

Sistem Perlindhungan

Rodha Kilat

Rod kilat minangka komponen siji ing sistem proteksi bledhek. Rod kilat mbutuhake sesambungan karo bumi kanggo nindakake fungsi proteksi.

The lightning rod is a single component of the lightning protection system. The lightning rod requires a connection to earth to perform its protective function.

Kita mung fokus ing produksi, R&D, desain lan penjualan SPD.

Nyedhiyakake layanan OEM lan ODM

Pilih lan Konfigurasi SPD sing Bener Kanggo Lindhungi Peralatan Sampeyan Saka Lampu Kilat.

Babagan

Thor Listrik

Thor yaiku babagan nglindhungi efek sing bisa ngrusak saka transien listrik. Kita dadi target lan misi kanggo nyambungake tantangan pelanggan karo solusi lan produk sing regane larang, - rampung karo layanan pelanggan lan dhukungan teknis sing ora ana tandhingane.

Digabungake ing taun 2006, Thor Electric Co., Ltd. wis nggawe kabeh kanggo nawakake macem-macem solusi lan produk perlindungan lonjakan sing inovatif lan dipercaya.

 

bubar

PAWARTA

  • Solusi kanggo bangunan

    Lonjakan - risiko sing diremehake. Surge minangka risiko sing asring diremehake. Pulsa voltase (transien) iki sing mung butuh detik, disebabake serangan kilat langsung, cedhak lan jarak jauh utawa operasi ngalih saka utilitas listrik. Kilat langsung lan cedhak nyerang Langsung utawa cedhak ...

  • Simposium Perlindhungan Petir Internasional kaping 4

    Konferensi Internasional babagan Perlindhungan Petir kaping 4 bakal dianakake ing China China tanggal 25 nganti 26 Oktober. Konferensi Internasional babagan Perlindhungan Petir dianakake kaping pisanan ing China. Praktisi nglindhungi petir ing China bisa dadi warga lokal. Melu profesor kelas ...

  • Mundhak lan pangayoman

    Kerusakan sing disebabake transien listrik utawa lonjakan minangka salah sawijining panyebab utama kegagalan peralatan listrik. Transien listrik yaiku pulsa energi sing umure ora suwe sing ditrapake ing sistem tenaga normal pas sirkuit tiba-tiba berubah. Dheweke bisa teka saka macem-macem asam ...