ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Piranti Perlindhungan Surge AC

  • TRS7 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS7

    Pengenal produk TRS7 pelindung gelombang listrik seri (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, nilai voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi kanggo efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, mula gagal rusak SPD ...
  • TRS9 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS9

    Piranti proteksi lonjakan seri TRS9 (sing diarani SPD) cocok kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi kanggo efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur ngilangi SPD ...
  • TRS-D Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-D

    Piranti proteksi lonjakan seri TRS-D (sing diarani SPD) cocok kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem catu daya liyane, nglindhungi efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur SPD rusak gagal ...
  • TRS-A Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-A

    Pambuka produk piranti perlindungan lonjakan seri TRS-A (sabanjure diarani SPD) cocog karo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur SPD rusak gagal ...
  • TRS-C Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-C

    Piranti proteksi gelombang lonjakan seri TRS-C (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur SPD rusak gagal ...
  • TRS-B Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-B

    Pengenal produk TRS-B seri AC protector surge (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, dirating voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem catu daya liyane, nglindhungi kanggo pencahayaan ora langsung lan langsung sawetara liyane liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan lan voltase diwatesi. SPD nahan konektor ing njero, banjur gagal rusak SPD. ..