Hubungi Kita

Zhejiang THOR Electric Co., Ltd.

Alamat

Wilayah Pembangunan Ekonomi Wenzhou, Provinsi Zhejiang, China

Telpon

Sales: 0086-15167875618

Dhukungan: 0086-18969702600

Dhukungan: 0086- (0) 577-62677705

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita