ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Pelindung Surge Jaringan

  • TRSS-RJ45-24 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-24 Protektor Surge Jaringan sing dipasang ing rak

    Pambuka produk Piranti protektor lonjakan seri THOR -RJ45 khusus digunakake kanggo macem-macem jaringan komputer jaringan ethernet (LAN), jaringan ring token, lan macem-macem jinis kilat - area bukti, konektor input lan output RJ45 maie / konektor wanita, sing gampang disambungake lan diinstal diinstal, lan sing utama digunakake ing peralatan server, stasiun kerja (intranet) lan router, HUB, lan proteksi antarmuka boardbandRJ45 kanggo peralatan proteksi, sing ...
  • TRSS-RJ45-16 Rack-mounted Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45-16 Protector Surge Jaringan sing dipasang ing rak

    Pambuka produk THOR- Piranti protektor gelombang RJ45 khusus digunakake kanggo macem-macem jaringan komputer kayata jaringan ethernet (LAN), jaringan ring token, lan macem-macem jinis kilat - area bukti, konektor input lan output yaiku RJ45 maie / konektor wanita , sing gampang disambungake lan diinstal lan diinstal, lan sing utama digunakake ing peralatan server, stasiun kerja (intranet) lan router, HUB, lan antarmuka papan band RJ45 ...
  • TRSS-RJ45/8 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45 / 8 Jaringan Surge Protector

    Pambuka produk Piranti protektor lonjakan seri THOR-RJ45 khusus digunakake kanggo macem-macem jaringan komputer kayata jaringan ethernet (LAN), jaringan ring token, lan macem-macem jinis petir - area bukti, konektor input lan output yaiku RJ45 maie / konektor wanita , sing gampang disambungake lan diinstal lan diinstal, lan utama digunakake ing peralatan server, stasiun kerja (intranet) lan router, HUB, lan proteksi antarmuka boardband RJ45 kanggo peralatan proteksi, sing ...
  • TRSS-RJ45/4 Network Signal Surge Protector

    TRSS-RJ45 / 4 Jaringan Surge Protector

    Pambuka produk Piranti protektor lonjakan seri THOR-RJ45 khusus digunakake kanggo macem-macem jaringan komputer kayata jaringan ethernet (LAN), jaringan ring token, lan macem-macem jinis petir - area bukti, konektor input lan output yaiku RJ45 maie / konektor wanita , sing gampang disambungake lan diinstal lan diinstal, lan utama digunakake ing peralatan server, stasiun kerja (intranet) lan router, HUB, lan proteksi antarmuka boardband RJ45 kanggo peralatan proteksi, sing ...