ny
Kabeh jinis lan kelas wong sing nyekel kilat lan gelombang 20KA ~ 200KA (8 / 20μS) lan 15KA ~ 50KA (10 / 350μS) dites lan ngliwati kabeh syarat adhedhasar kelas.

Piranti Perlindhungan Surge

  • TRS4 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS4

    Piranti proteksi seri TRS4 introduksi produk (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, voltase nganti to380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi kanthi ora langsung lan Efektor pencahayaan langsung sementara liyane liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur gagal rusak SPD kanthi. ..
  • TRS7 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS7

    Pengenal produk TRS7 pelindung gelombang listrik seri (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, nilai voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi kanggo efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, mula gagal rusak SPD ...
  • TRS9 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS9

    Piranti proteksi lonjakan seri TRS9 (sing diarani SPD) cocok kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi kanggo efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur ngilangi SPD ...
  • TRS3 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS3

    Piranti pangayoman lonjakan surya seri TRS3 (ing ngisor iki diarani SPD) voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem catu daya liyane, nglindhungi efek langsung lan langsung utawa voltase transientover liyane desain miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, perlindhungan sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, winates voltase. SPD terus nyekel konektor ing njero, banjur kegagalan SPD rusak amarga dadi ...
  • TRS-D Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-D

    Piranti proteksi lonjakan seri TRS-D (sing diarani SPD) cocok kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem catu daya liyane, nglindhungi efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur SPD rusak gagal ...
  • TRS-A Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-A

    Pambuka produk piranti perlindungan lonjakan seri TRS-A (sabanjure diarani SPD) cocog karo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur SPD rusak gagal ...
  • TRS-C Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-C

    Piranti proteksi gelombang lonjakan seri TRS-C (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, nganti voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi efek cahya ora langsung lan langsung utawa transien liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, watesan voltase. SPD nahan konektor ing njero, banjur SPD rusak gagal ...
  • TRS-B Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS-B

    Pengenal produk TRS-B seri AC protector surge (sabanjure diarani SPD) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, dirating voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C 、 TN-S 、 TN-CS lan sistem catu daya liyane, nglindhungi kanggo pencahayaan ora langsung lan langsung sawetara liyane liwat desain voltaseSPD miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. SPD lan prinsip SPD minangka plabuhan, proteksi sing nggegirisi, instalasi sing dipasang ing njero ruangan lan voltase diwatesi. SPD nahan konektor ing njero, banjur gagal rusak SPD. ..
  • TRS6 Surge Protection Device

    Piranti Proteksi Surge TRS6

    Piranti proteksi lonjakan seri TRS6 introduksi produk (sabanjure diarani TVSS) cocog kanggo AC 50 / 60HZ, voltase nganti 380v LT 、 TT 、 TN-C, TN-S 、 TN-CS lan sistem pasokan listrik liyane, nglindhungi kanggo efek cahya ora langsung lan langsung utawa voltase sementara liyane. DesainVSS miturut standar GB18802.1 / IEC61643-1. Struktur lan prinsip TVSS minangka plabuhan, perlindhungan sing gawe kaget, instalasi sing dipasang ing njero ruangan, winates voltase. Disambungake TVV ing njero, banjur TVSS ngeculake ...